Spontane sollicitaties - wervingsreserve

Via deze website krijg je al heel wat informatie over onze organisatie. Is je interesse geprikkeld, ben je uitgedaagd of voel je je aangesproken? Neem gerust contact met ons wanneer je aan de slag wilt binnen één van de vele functies van Alvinnenberg.

Voor een spontane sollicitatie in een begeleidende of logistieke functie, kan je jouw sollicitatiebrief en CV versturen naar Jack Stalmans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor bijkomende inlichtingen over een job op Alvinnenberg kan je ons steeds contacteren via het telefoonnummer 016/30 88 88.

Op basis van deze sollicitaties/CV’s maken we een eerste selectie en leggen we, indien er geen vacante betrekkingen zijn, een wervingsreserve aan. Je kandidatuur blijft gedurende een 12-tal maanden bewaard in deze wervingsreserve.

In onze Privacyverklaring Sollicitanten informeren we je over diverse onderwerpen met betrekking tot de verwerking van je persoonsgegevens.

Vacante vacatures

Deze worden altijd bekend gemaakt via de VDAB-site.

Werving en ondersteuning van medewerkers

Wanneer je schriftelijke kandidatuur wordt weerhouden, krijg je een uitnodiging voor een gesprek. Een selectieploeg gaat met jou in gesprek met de bedoeling zicht te krijgen of jouw profiel beantwoordt aan de vereisten die de job stelt.

Als jij onze nieuwe medewerker wordt, zal je coördinator je verwelkomen op je eerste werkdag en je “wegwijs” maken op Alvinnenberg. Je krijgt een onthaalbrochure met je inwerkingstraject. De personeelsdienst beantwoordt jouw eventuele administratieve en loontechnische vragen.

Persoonlijke groei en ontwikkeling vinden we als lerende organisatie voor al onze medewerkers erg belangrijk.

Je leidinggevende zal je via inwerkings- en persoonlijke ontwikkelingsgesprekken stimuleren om je professionele vaardigheden en groeimogelijkheden verder te ontwikkelen.